Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
NM Family Distribution
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sampon bio par uscat Laboratoire Gravier
60 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Un păr strălucitor și catifelat plin de vitalitate este visul fiecărei dintre noi.
Ca și organismul nostru, părul este expus la diferite agresiuni externe care se acumulează pe parcursul anilor. Părul devine fragil și se rărește. De aceea este importantă alegerea șamponului potrivit pentru fiecare tip de păr.

Datorită formulei sale originale, acest șampon ce combină untul de karité şi uleiul de jojoba, aloe vera şi extractele de ovăz şi muşeţel a fost conceput special pentru părul uscat. El acționează direct pe firul de păr, îl hrănește, iar folosindu-l regulat, firul de păr își va păstra elasticitatea şi vitalitatea.
Acest şampon este compus din: apă, agenţi spumanţi obţinuţi din uleiuri vegetale şi zahăr, extracte de muşeţel şi ovăz bio, aloe vera bio, unte de karité bio, ulei de jojoba bio, apă florală de lavandă bio, uleiuri esenţiale bio, săpun de Marsilia, glicerină vegetală, acid citric, conservanţi acceptaţi prin caietele de sarcini de cosmetică bio-ecologică.

Nu conţine parabeni, parfum de sinteză, coloranţi, organisme modificate genetic, elemente provenite din industria petrochimică precum parafina, siliconul sau polietilenglicolul.
Produs cosmetic ecologic şi biologic, certificat Ecocert Greenlife, conform sistemului de referinţă ECOCERT, disponibil la adresa http://cosmetiques.ecocert.com.

Instrucţiuni de utilizare:
Agită flaconul înainte de utilizare. Aplică pe părul umed, masează delicat şi clătește cu apă din abundenţă. Repetă dacă este cazul. Se recomandă utilizarea familială zilnică.

Acest produs este netestat pe animale și ambalajul acestuia este integral reciclabil.
Șampoanele Laboratoire Gravier sunt delicate cu pielea și prietenoase cu mediul, oferind îngrijirea esențială pentru un păr sănătos.

Vei aprecia să fii tratată ultra-delicat!

Volum: 500 ml
Ingrediente de bază: unt de karité şi ulei de jojoba
Brand: Laboratoire Gravier
Țară de origine: FRANȚA
Produs certificat: ECOCERT
Din Gura in Gura